Ми пізнали Закарпаття на смак і закохаємо Вас у Закарпаття!

В цьому турі ми відвідали одне з унікальних місць - музей та дегустаційний зал леквару  (угорське повидло) , що знаходиться в селі Ботар Виноградівського району. Саме тут можна спробувати солодку смакоту , 20-ть видів лекварю, приготовленого  по спеціальній методиці, без цукру та кипятіння по прадавньому  рецепту. А ще нас здивували найсмачнішою дегустацією ковбасок, шкварок з свині монголиці, вирощеної на екологічно чистих полях і без жодних хімічних добавок таких як гормон росту чи антибіотик.

Deg
Degg
Deggg
Degggg

А також ми побували на фермі чорних буйволів де, по –перше,  познайомились з цими дивовижними тваринами, а  також  відвідали  дегустаційний зал продукції з молока буйвола. Тут нам запропонували безліч продукції : Сир твердий, сир плавлений, творог, сир Панир (адегейський) бринза, вурда, та справжню мацареллу . Взагалом – це був справжній заряд позитивних емоцій!!!

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…